SBB erkenning voor Lahoux Optics

16-Augustus-2016 – Haarlem; Met ingang van Mei 2016 is Lahoux Optics officieel erkend als Leerbedrijf van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB vormt de schakel tussen het beroepsonderwijs aan de ene kant en het bedrijfsleven aan de andere kant. Lahoux Optics heeft een lang verleden in het steunen van studenten in opleiding en hecht grote waarde aan de toekomst van het vakmanschap. Daarom is Lahoux Optics zeer trots op deze erkenning door het SBB.

Over Lahoux Optics - Lahoux Optics is opgericht in 1992 en houdt zich bezig met nachtzicht en warmtebeeld in de breedste zin van het woord. Lahoux Optics is agent van de Nederlandse producent van beeldversterkerbuizen (restlichtversterkers) Photonis welke het hart vormen van de traditionele nachtkijkers. De Nederlandse beeldversterkerbuizen, XR5™, X­D-4™, S­uperGen, G­en II Plus, O­NYX™ en 1­6 mm zijn toonaangevend in de wereld.
Lahoux Optics heeft naast een eigen lijn nachtkijkers ook een eigen warmtebeeld cameras en is distributeur in Nederland van Flir warmtebeeld producten. Vroeger was deze technologie nagenoeg onbetaalbaar en uitsluitend gereserveerd voor het leger. Sinds enkele jaren wordt het hart van de warmtebeeld camera, de zogenaamde ongekoelde kern, in grotere volumes geproduceerd en zijn deze betaalbaar geworden voor een groter publiek.
De laatste en meest recente ontwikkeling in nachtzicht is de zogenoemde fusion technologie, waar warmtebeeld en beeldversterking technologie met elkaar worden gecombineerd. Ook op dit gebied kunt u bij Lahoux Optics terecht.